Shemalia heet Nicky en is een indo transgender

Webcamsex op PolderWebcamsex.com

Shemalia heet Nicky en is een indo transgenderIk ben nicky een liever transgender van indo afkomst ik ben 1m75 25 jaar en ik ben single.

>> Profielpagina

Aan het woord is Shemalia, oftewel: Nicky. Zo heet deze Aziatische schoonheid in het echt leven. Ik ken weinig transgenders met zo’n prachtig grote bos haar! Het is niet voor niets dat Nicky haar lange haren beschouwt als haar mooiste lichaamsdeel. Maar deze bisexuele dame heeft ook een heel mooie lange lul, niet zo lang als haar haar, maar toch…

Nicky is 26 jaar oud en woont in Utrecht. Dat zij single is deert haar niet. Ze heeft een boel vrienden voor wie ze kookt, onder het genot van haar favoriete muziek: clasic en house. Ik vroeg haar tijdens de sexchat: “Wat zoek jij in een man?” Zij antwoordde: “Ik hou van lieve, aardige mannen die respect voor me hebben.” En het uiterlijk? Nicky moest even denken. Toen zei ze, vertederd: “Ze mogen een buikje hebben. Een bierbuikje. Een papa-buikje. Allemaal lief.”

En de seks?

“Ik hou van seks in de natuur. En dan wil ik hem eerst pijpen en daarna mag hij me in het gras of in de duinen lekker ouderwets in standje 69 neuken.”

>> Chat met Shemalia bij ShemaleLive.nl

Cam met mij op PolderWebcamsex.com